Ανεξάρτητα από το πόσο απασχολημένος μπορεί να νομίζεις ότι είσαι, πρέπει να βρεις χρόνο για διάβασμα ή να παραδοθείς στην άγνοια που έχεις επιλέξει.

Michael 2022

1. Να είστε οι μαζορέτες ο ένας του άλλου

2. Συγχώρεσε γρήγορα

3. Πολεμήστε όπως το εννοείτε.

4. Τα υγιή όρια βοηθούν τα πάντα να λειτουργούν πιο ομαλά

5. Βάλτε τα πάντα σε προοπτική

7. Να είστε υπομονετικοί, να παίζετε και να αγωνίζεστε δίκαια

9. Κρατήστε ο ένας τον άλλον γειωμένο

10. Σταμάτα να είσαι τόσο πεισματάρης

11. Αποδεχτείτε αυτό που δεν μπορείτε να αλλάξετε

12. Να θυμάστε πάντα να σέβεστε ο ένας τον άλλον

12 ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ 12 ΟΙ ΘΕΟΙ 12 ΤΑ ΖΩΔΙΑ 12 ΟΙ ΩΡΕΣ ΤΗΣ ΜΕΡΑΣ 12 Η ΩΡΕΣ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ ΑΛΛΑ ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΜΟΝΟ 10 ………????

Μετά από χιλιάδες χρόνια εντολών λειτουργίας της ψυχής σας , μέσα από γραφές πνευματικούς και ρασοφόρους αγίους εμφανίζεται ο τρελός ….. ένας τρελός που έσπασε τους κανόνες , έσπασε τα όρια , έσπασε τις γραφές σας , έσπασε όλο τον κώδικα λειτουργίας της ανιαρής ζωής σας που αποκαλείται χαρά , αγάπη , καλοσύνη , προκαλώντας σε όλους γύρω σας μια απεριόριστη μαλακία φθοράς.

Και πριν βιαστείς αγαπητέ αναγνώστη να φρικάρεις θα στο αναλύσω κομμάτι κομμάτι αυτο που λεω και ξερεις κάτι , θα χαρώ πάρα πολύ στα σχόλια να μου δείξεις το αντίθετο σε ό,τι διαβάσεις τουλάχιστον να πείσω τον εαυτό μου , ότι το προσωνύμιο τρελός είναι κάτι που μου ταιριάζει.

Στο 1ο μέρος θα μιλήσουμε για την τρομερή και αληθινή κοινή συμβίωση του ανθρώπινου είδους σωστά ? … σωστά!

Έχουμε και λέμε.. όλοι εσείς οι σωστοί πάνω από όλα ζείτε σε ένα μέρος που ονομάζεται κοινωνία , αυτή η κοινωνία αποτελείτε από τοπικούς άρχοντες διεφθαρμένους παπάδες , διεφθαρμένους δημάρχους , διεφθαρμένους πολιτικούς κτλ κτλ κτλ. Κατά ένα μεγάλο ποσοστό δηλαδή μην πάρει η μπάλα και τους αληθινούς αγωνιστές που με τα βίας κρατιούνται να μην γίνουν και αυτοί διεφθαρμένοι …

Μετά πάμε στους πλούσιους τους προύχωντες , τους ανθρώπους που πουλάνε πρέζα και είναι τα καλύτερα παιδιά… τους εμπόρους όπλων και εμπόρους θανάτου , βλέπε φαρμακευτικές που χαίρουν άκρα σεβασμό από την τρομερή κοινωνία σας και είναι τα καλύτερα πρόσωπα που έχουν κύρος και σεβασμό από ‘σένα τον αδικημένο , τον φτωχό που δεν έχει να πληρώσει ούτε το ενοίκιο του αλλά ναι , εσύ φίλε μου λες αααα αυτος ο πρεζέμπορας είναι καλό παιδί , αυτός ο δήμαρχος που έφαγε τόσες χιλιάδες είναι καλός άνθρωπος … χμμμμμμ! Ναι ξέρω! Αυτά τα λες από έξω για να μην σε πουν τρελό σαν εμένα και σε σβήσουν από αυτή την τρομερή κοινωνία αγάπης που ζεις … Δεν πειράζει όμως , θα μιλήσω εγώ για ‘σένα.

Μετά πάμε στις κυρίες και τους κυρίους που έχουν αυτές τις τόσο καλές οικογένειες , που ο ένας γαμιέται το βράδυ αλλού και ο άλλος αλλού και τα παιδιά τους έχουν χάσει κάθε ίχνος σεβασμού σε όλα . αλλά οκ ας σταματήσουμε σε αυτό το κομμάτι γιατί είναι και το πρώτο μέρος και έχουμε να πούμε πολλά …….

Εύχομαι να αντέξεις να ακούσεις και τα 6 μέρη της φωνής του τρελού. Επίσης εύχομαι να έχεις καταλάβει έστω ελάχιστα μέχρι να φτάσεις στα σχόλια που θα κάνεις , αν δεν πας σε καμιά αστυνομία να κάνεις καταγγελία για αυτά που γράφω διότι σίγουρα θα σου γκρεμίσουν τις ζωγραφιές που έχεις μέσα σου , για όλο αυτό που ζεις και συνήθως αυτή η τόσο καλή κοινωνία που βλέπεις σε έχει προγραμματίσει τόσο καλά ώστε όταν δεις έναν τρελό σαν εμένα να αγριεύεις και να προσπαθείς να λες μαλακίες συνεχώς … αλλά να ξέρεις ένα πράγμα ο τρελός έχει σπάσει όλο τον κώδικα που σου φύτεψαν ξέρει τι θα πεις πριν το πεις οπότε συμβουλή μου …

Απλά διάβασε άκου σκέψου , σύγκρινε και ξύπνα όσο προλαβαίνεις γιατί ξέρεις δεν έχεις πολύ χρόνο!